X
Annons
X

Löfven på efterfest med celebriteter – och litet hopp

Stefan Löfven festade med Kennedys och Wallenbergarna, efter att i Vita huset ha slagits förgäves mot Trumps tullar. Det lilla hopp som svenskarna har kvar efter mötet är att EU ändå ska få samma chans att slippa ståltullarna som Mexiko och Kanada.

Läs mer om Löfvens möte med Trump
Donald Trump sa att Sverige har problem med invandring i Sverige under mötet med Stefan Löfven.  ”Jag var en av de första att säga det. Jag fick lite kritik för det men det är okej för jag hade rätt.”
Donald Trump sa att Sverige har problem med invandring i Sverige under mötet med Stefan Löfven. ”Jag var en av de första att säga det. Jag fick lite kritik för det men det är okej för jag hade rätt.” Foto: Tomas Oneborg

WASHINGTON Tio minuter in på presskonferensen med Stefan Löfven kommer Donald Trumps besked i frågan som har fått den politiska och ekonomiska världen att hålla andan.

Donald Trump sa att Sverige har problem med invandring i Sverige under mötet med Stefan Löfven. ”Jag var en av de första att säga det. Jag fick lite kritik för det men det är okej för jag hade rätt.”

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 5

Donald Trump och Stefan Löfven stannar till för fotograferna utanför Vita huset.

Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 5
Foto: Tomas Oneborg Bild 3 av 5
Foto: Tomas Oneborg Bild 4 av 5

SvD:s team i Washington. Göran Eriksson (text) Tomas Oneborg (bild)

Bild 5 av 5
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X