Erika Hallhagen:Ett nirvana för elevrådsordförande

Foto: Henrik Montgomery/TT

Det verkar vara så sjukt kul i Almedalen. Lite som på en bättre gasque! Eller som på de där gymnasieföreningsfesterna där killarna dansade med slipsarna runt huvudet. Från åskådarplats kommer här den ultimata topplistan över politikernas och nyhetsjournalisternas insats i Visby.

Under strecket
Publicerad

EU- och handelsminister Ann Linde (S) och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) under onsdagens dj-battle i Visby.

Foto: Henrik Montgomery/TT

Ebba Busch Thor talar i Almedalen.

Foto: Henrik Montgomery/TT

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson viftar med handklovar.

Foto: Janerik Henriksson/TT
Annons

”Almedalens hetaste fest”, så beskriver Dagens Media det återkommande dj-battle som man anordnar på Kallbadhuset ”Kallis” i Visby. Och när man skummar igenom de 129 bilderna på Dagens Medias hemsida känner man att här om något fångas Almedalens själ. Det redan skyhöga förtroendet för Sveriges politikerelit skjuter fullkomligt i taket när man ser handelsminister Ann Linde dansa med en EU-flagga medan kulturminister Alice Bah Kuhnke twerkar i bakgrunden. Alliansen hade inte mycket att sätta emot.

Ekots bakom kulisserna-reportage om hur det är att vara SR-reporter under Almedalsveckan är verkligen jätteintressant för alla oss som undrat jättemycket över hur det är att vara SR-reporter under Almedalsveckan. Banbrytande metajournalistik.

Annons
Annons
Annons