Annons

En pudel räcker inte, Wanngård

Karin Wanngårds uttalande om att callcenterbranschen är ”skitjobb” gör att jag får svårt att tro att Socialdemokraterna har en möjlighet att ta tillbaks regeringsmakten vid nästa val. I det här fallet tror jag inte att en pudel kan rädda klavertrampet, skriver säljaren och socialdemokraten Ulf Roos.

Under strecket
Publicerad

När äntligen partiet börjar få arbetsro efter den tunga förlusten förra året så kommer den tilltänkta gruppledaren, Karin Wanngård, för Socialdemokraterna i Stockholms stad med ett uttalande som idiotförklarar en hel bransch och näring.

Jag är en 55-årig utflyttad Stockholmare till Skåne som har jobbat med försäljning så gott som hela mitt liv inom olika branscher och sedan början av 2000-talet verkat inom callcenterbranschen. Försäljning är något som jag brinner för. Att få analysera ett företags/kunds behov och komma med olika lösningar för att underlätta/förbättra för dem är en helt otrolig känsla. För drygt fyra år sedan fick jag ett erbjudande om att vara med om att starta ett callcenterföretag och vi har i dag drygt 100 anställda, hel- och deltid, runt hälften är fast anställda. Att vi tecknat ett kollektivavtal och att vi betalar avtalsenliga löner är en självklarhet. Jag har även varit politiskt aktiv för Socialdemokraterna i Skåne där jag bott de senaste 22 åren, suttit i Regionfullmäktige i Skåne, varit ledamot både i Nordöstra Skånes sjukvårdsdistrikt samt Tandvårdsnämnden från 1994 fram till att jag lämnade på grund av tidsbrist för snart tre år sedan. Har även varit aktiv lokalt i partiet i Kristianstad.

Annons
Annons
Annons