undefined
Foto: IBL
Perfect Guide

Britternas etikettguide för småbarn

Det handlar inte om uppfostran – utan om att du som förälder ska se till att ditt barn uppför sig när det är bland andra vuxna. Den brittiska societetsbibeln Tatler Magazine har tagit fram några riktlinjer för föräldrar.

Var uppmärksam
Kom ihåg att småbarn påminner om psykopater: de söker omedelbar tillfredställelse och tänker sällan på konsekvenser. Så, håll alltid ett öga på dina barn. För om de slår sig, slår andra eller tar sönder saker så är det ditt fel.

Annons
X

Tänk på volymen
Gå ner på knä, se dem i ögonen och gör hela supernanny-grejen om du vill – men för ditt skrikande barn åt sidan direkt. Annars förstör du för alla andra och ditt barn kommer för evigt att vara "det skrikande barnet".

Lär dem lyssna
Tillåt inte ditt barn att bara lyssna ibland. Det är både osympatiskt och respektlöst. Se till att barnet alltid svarar. Att ignorera är inte samma sak som att vara blyg. Här finns inga ursäkter.

Undvik olyckor
Det är ren galenskap att låta ett nyligen pottränat barn sitta på något som kan vara svårt att tvätta. Eller som är värdefullt. Eller antikt. Det är ditt jobb att ta dem till toaletten, löjligt ofta.

Läggdags
Se till att det händer i tid, särskilt om du är på semester och hyr ett hus med andra familjer. Med undantag för barn som vuxit upp kring Medelhavet är småbarn som vampyrer – de blir otrevliga efter att solen gått ner.

Välj din publik
Många människor älskar barn, men vissa gör det inte. Och det är alltid värt att komma ihåg. Eller hur?

Källa: Tatler Magazine

Utforska Perfect Guide Shopping

shopping bag

Shoppa redaktionens favoriter, det bästa inom mode, inredning och skönhet. Exklusiva erbjudanden och samarbeten för våra läsare

TA MIG TILL SHOPPEN!

Till Toppen