Annons

En av fyra vill inte flytta in i Björn Ulvaeus nyproduktion

Strax innan inflyttning vräks nu lägenheter ut i Abba-profilen Björn Ulvaeus och Alm Equitys prestigeprojekt i Sundbyberg i Stockholm. Många som säljer är privatpersoner som nu tvingas sänka priserna på lägenheterna.

Under strecket
Publicerad

Strax innan inflyttning vräks nu lägenheter ut i Abba-profilen Björn Ulvaeus och Alm Equitys prestigeprojekt i Sundbyberg i Stockholm.

Foto: Pontus Lundahl/TT

Franska bulldogen Soya passerar nybygget i Sundbyberg.

Foto: Tomas Oneborg

Nu med en månad kvar till inflyttning ligger en fjärdedel av prestigeprojektets lägenheter ute på Hemnet, många med rejäl rabatt. Alm Equity har själva bara en handfull lägenheter kvar medan drygt 20 av säljarna är privatpersoner som hellre säljer än flyttar in.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Det var 2015 som man kunde börja teckna sig för lägenheter i den alldagliga kontorsfastigheten i Sundbyberg som skulle förvandlas till bostäder färdiga för inflyttning i november 2017. Den börsnoterade bostadsutvecklaren Alm Equity, med kända storägaren Abba-profilen Björn Ulveus, står för omvandlingen till 104 lägenheter i projektet som kallas Duvboet.

Nu med en månad kvar till inflyttning ligger en fjärdedel av lägenheterna ute på Hemnet, många med rejäl rabatt. Alm Equity har själva bara en handfull lägenheter kvar medan drygt 20 av säljarna är privatpersoner som hellre säljer än flyttar in.

Annons
Annons
Annons