Hela denna artikel är en annons

”En attraktiv kontorslösning”

Jan Amethier, vd på Cinder Invest.
Jan Amethier, vd på Cinder Invest. Foto: Cinder Invest.

Flexibla lokaler, bra service samt tillgång till gemensamma ytor och flera mötesrum. Det är bara några av de fördelar som Jan Amethier, vd på Cinder Invest, lyfter fram med kontors- och konferensaktören 7A.

– Det tog bara några veckor från vårt första samtal tills vi flyttade in i våra nya lokaler, säger han.

7A ser ett ökat intresse för kontorslösningar med flexibla avtalstider, fullservice och gemensamma utrymmen.

Foto: 7A

7A ser ett ökat intresse för kontorslösningar med flexibla avtalstider, fullservice och gemensamma utrymmen.

Foto: 7A

Cinder Invest grundades den 1 juli i år och deras affärsidé hänger samman med utvecklingen i världen. Genom att investera i svenska bolag vill de vara en bidragande kraft till att välskötta bolag klarar covid-19-krisen. De vill även att svenska arbetstillfällen säkras samt bidra till att minska de ekonomiska följdeffekterna av pandemin. Jan Amethier, vd på investeringsbolaget, berättar att de var på jakt efter lokaler när de hörde talas om 7A och deras flexibla kontorslösningar. 

”Vi trivs jättebra”

– Vi träffade 7A i slutet av juli för att titta på deras lokaler och efter bara några dagar var allt klart. Vi flyttade in i 7A Posthuset på Vasagatan 28 i mitten av augusti och vi trivs jättebra, säger han.

Trött på långa hyreskontrakt? Kontakta 7A här! bit.ly
7A ser ett ökat intresse för kontorslösningar med flexibla avtalstider, fullservice och gemensamma utrymmen.
7A ser ett ökat intresse för kontorslösningar med flexibla avtalstider, fullservice och gemensamma utrymmen. Foto: 7A

Cinder Invest har i dag nio anställda och de sitter just nu i provisoriska lokaler på entréplan. 7A arbetar för fullt med att färdigställa deras nya lokaler som ligger på plan 4. De nya lokalerna beräknas vara inflyttningsklara efter årsskiftet.

– Just nu har vi tre rum på cirka 90 kvadratmeter. På våning fyra tittar vi på en lösning med ett stort rum och ett mötesrum. Ytan skulle vara densamma, men vi skulle kunna sitta tillsammans vilket är viktigt för oss, säger Michaela Uggla, stabschef på Cinder Invest. 

Tillgång till gemensamma ytor

Jan Amethier lyfter fram fler fördelar med ett kontor där all service är inkluderad.

–I stället för att till exempel hyra 200 kvadratmeter så räcker det med hälften eftersom vi har tillgång till stora gemensamma ytor. Vi har bland annat tillgång till en reception, lounge, telefonrum och mötesrum för videokonferenser, säger han. 

Hög kapacitet

7A Posthuset på Vasagatan 28 är 7A:s fjärde adress i Stockholm. Med sina stora ytor har huset kapacitet att möta upp det växande intresset för flexibla kontorslösningar i Stockholm city. Sedan tidigare finns de även på Strandvägen, Odenplan och Centralen.

– Jag gillar modellen med kontorshotell och jag rekommenderar gärna 7A till både små och medelstora företag. Det är även en attraktiv lösning för nystartade företag som är osäkra på hur verksamheten kommer utvecklas och hur många anställda de kommer att ha. Då är flexibilitet viktigt, avslutar Jan Amethier. 

Letar du efter en flexibel kontorslösning? Här är allt du behöver veta!bit.ly
Annons
Annons
Annons