Annons
X
Annons
X

Elin och Tiger skiljer sig

Nu är det klart. Tiger Woods och Elin Nordegren har skilt sig.

Det meddelade paret i dag enligt People Magazine.

Tiger Woods, 34, och Elin Nordegren, 30, går skilda vägar.

Paret skrev under skilsmässohandlingarna i en domstol i Panama City i Florida i dag enligt People Magazine.

Vi är ledsna att vårt äktenskap är över och vi önskar varandra all lyck i framtiden” sa det tidigare paret i ett uttalande.

Annons
X

Vi är inte längre gifta, men vi är föräldrar till två underbara barn och deras lycka har varit, och kommer alltid att vara, av största vikt för oss båda

Handlingarna avslöjar inte anledning till att Woods och Nordegren skiljer sig.

Men Tigers många otrohetsaffär har säkert spelat in i beslutet.

Enligt People kan Elin Nordegren nu få ut 700 miljoner kronor eller upp till det femdubbla efter skilsmässan.

”När vi kom fram till beslutet att vårt äktenskap var slut, har fokus varit att under vänskapliga diskussioner säkerställa våra barns framtida välbefinnande. De kommande veckorna och månaderna kommer inte att bli lätta för dem när vi nu anpassar oss till en ny familjesituation, vilket innebär att vårt privatliv måste sättas i första hand” skriver de i uttalandet.

Elin och Tiger har sedan otrohetsaffärerna började att rullas upp levt seperata liv. En källa berättar för People att Elin gått igenom en oerhört tuff period:

– Hon känner att det här är okej. Hon har varit med om ett helvete med tagit sig igenom det med värdigheten i behåll. Och nu har hon ett helt nytt liv framför sig.

Tiger och Elin träffades under British Open 2001, när Elin jobbade som barnflicka åt den svenske golfaren Jesper Parnevik.

De började att träffas och gifta sig 2004 under lyxiga former på Barbados. Bland gäster fanns bland annat Bill Gates och Michael Jordan.

Tiger och Elin har två barn tillsammans, Sam Alexis Woods, 3, och Charlie Axel Woods, 1.

Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X