Annons

Egen paketutlämning ska locka kunder

Ett fastighetsbolag har gett sig in i hanteringen av e-handelns alla paket.

Än så länge är det en minusaffär men bolaget ser det som en möjlighet att förstå e-handeln bättre. Och förhoppningsvis locka till merköp när kunderna ändå tagit sig till galleriorna där utlämningsställen finns.

Under strecket
Fanny Hällegårdh / TT
Publicerad

Leveriet samarbetar med ett flertal logistikföretag, bland andra Postnord, DHL, och DB Schenker. Tanken är att det blir smidigt för konsumenten att kunna hämta fler paket på ett och samma ställe.

Foto: Fredrik Sandberg/TTBild 1 av 4

"Den största skillnaden här är att det är trevligare lokaler och mindre folk. Det blir smidigare", säger Tony Valdelid som för första gången besöker Leveriet för att hämta ett paket.

Foto: Fredrik Sandberg/TTBild 2 av 4

En kund återsänder en retur. På det stora bordet finns också plats att slå sig ner för att slå in paket som ska ges bort i present, och kunderna bjuds på presentpapper.

Foto: Fredrik Sandberg/TTBild 3 av 4

Linus Goldring, anställd, bär på ett paket. Både mindre paket som kan lämnas ut över disk och större paket där kunderna kan köra upp på baksidan och lasta in i bilen.

Foto: Fredrik Sandberg/TTBild 4 av 4

I två shoppinggallerior erbjuder fastighetsbolaget Atrium Ljungberg paketutlämning från flera transportbolag, provrum och plats att öppna paket.

Satsningen på att erbjuda en ny slags paketutlämning är enligt fastighetsbolaget uppskattat bland konsumenter.

Annons
Annons
Annons