Hela denna artikel är en annons

E-handel ger Litium skalbart lyft

Litium erbjuder en plattform för e-handel som hjälper företag att lyckas bättre med sina e-handelslösningar. Nu gör Litium en nyemission för att lista bolaget på Aktietorget. Pengarna ska gå till att finansiera de kommande årens planerade tillväxt. Vid en investerarträff arrangerad av Aktietorget berättar vd Henrik Lundin om Litiums marknadsposition och framtid.

Litium är en plattformsleverantör för affärskritisk e-handel, produktmarknadsföring och inspiration online.

Litium bildades 1998 i Jönköping. Verksamheten bestod under den första
tiden av att utveckla kundanpassade web-tjänster, till exempel hemsidor. Några år efter bildandet började bolaget även att utveckla olika produkter.

Sedan 2013 är Litium ett renodlat produktbolag vars fokus ligger i att utveckla och tillhandahålla smarta lösningar för e-handel och produkthantering. Försäljningen och implementeringen överlåter Litium åt partners.

Produkterna utgörs av plattformen Litium Studio med tillhörande tilläggsprodukter och paketeringar. Produkterna köps i första hand som molntjänst, Litium On Demand, och i andra hand som licens.

Nu genomför Litium en emission för att lista bolaget på Aktietorget. Teckningstiden löper ut eftermiddagen den 27 april.

Annons
Annons
Annons