Annons

"Downton Abbey"-filmen kan få uppföljare

Tre år efter att tv-serien ”Downton Abbey” slutade kommer den nu som biofilm. Det är troligen inte sista gången vi möter lord Grantham och de andra invånarna på det stora godset. Seriens och filmens upphovsmakare Julian Fellowes hintar om en fortsättning.

Gunnar Rehlin / TT
Publicerad

När Fellowes hade skrivit manuset till biofilmen tänkte han "nu är det slut". Exakt samma sak inträffade när han var klar med det sista avsnittet till tv-serien. Nu har han lärt sig att aldrig säga aldrig.

– Fast allt beror ju på om publiken tar den här filmen till sig, säger han till TT när "Downton Abbey"-ensemblen möter pressen inför världspremiären i London.

Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael och Allen Leech samlade inför fotograferna på världspremiären för "Downton Abbey" i London.

Foto: Vianney Le Caer Bild 1 av 4

Elizabeth McGovern och Hugh Bonneville som Lord och Lady Grantham i biofilmen "Downton Abbey". Pressbild.

Foto: Jaap Buitendijk Bild 2 av 4

Elizabeth McGovern, Harry Hadden-Paton, Laura Carmichael, Hugh Bonneville och Michael Fox möter biopubliken i "Downton Abbey", biofilmen om familjen Crawley och deras tjänstefolk. Pressbild.

Foto: Jaap Buitendijk Bild 3 av 4

Julian Fellowes, som har skapat "Downton Abbey", är inte främmande för ännu en biofilm. "Vi hoppas ju på en fortsättning", säger han.

Foto: Joel C Ryan Bild 4 av 4
Annons
Annons
Annons