Annons
Krönika

Johanna Möllerström:Donald Trump fortsätter att mejla mig

En beväpnad Trump-supporter utanför röstkontoret i Maricopa County, Phoenix.
En beväpnad Trump-supporter utanför röstkontoret i Maricopa County, Phoenix. Foto: Dario Lopez-MIlls/AP

Precis som i andra aspekter av sitt presidentskap följer Trump inga regler utan använder den brända jordens taktik för att stärka sin egen position.

Under strecket
Publicerad

Medan det fortfarande räknas röster i ett historiskt jämnt presidentval, har min inkorg spammats av mejl från Donald Trump och Mike Pence. De mejlen skrämmer mig mer än nästan allt annat som president Trump har gjort under de senaste fyra åren, och det vill inte säga lite.

När jag ursprungligen kom till USA 2008 var läget ett annat, och både Republikanerna och Demokraterna var (med amerikanska mått mätt) fullt normala partier. Jag ville förstå så mycket om amerikansk politik som möjligt och anmälde mig därför direkt för att få nyhetsbrev från såväl Demokraten Barack Obamas som Republikanen John McCains kampanjer. Till största delen lämnades dessa mejl dock olästa eftersom de nästan bara handlade om att jag borde donera pengar till deras kampanjer, vilket jag dels inte ville och dels inte fick eftersom jag vid den tidpunkten ännu inte fått permanent uppehållstillstånd i USA.

Annons
Annons
Annons