Dolph tillbaka som ”Galne Gunnar”

Dolph Lundgren är tillbaka på vita duken i ”Expendables 2”, en hårdkokt action med idel gamla hjältar i huvudrollerna. Men till hösten ger han sig på något helt nytt när han spelar in ett drama helt befriat från karatesparkar.

Publicerad
Annons

Stridsvagnen ”Bad attitude” dundrar in, skotten viner genom luften, blodet sprutar och Sylvester Stallone vrålar ”Come on, you bastards!”. Den som förväntar sig något annat än hårdkokt action när ”Sly” åter sammanstrålar med Dolph Lundgren, Jet Li och Jason Statham i ”Expendables 2” är fel ute. Den här gången har rollbesättningen dessutom berikats med namn som Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris och Liam Hemsworth, och både ”Terminator”-stjärnan Arnold Schwarzenegger och ”Die hard”-hjälten Bruce Willis har fått större roller än i första filmen.

– Det är kallt, besvärligt och jäkligt. Man är trött och gör sig illa. Men jämfört med många andra filmer jag har gjort så var den här rätt rolig att spela in eftersom vi känner varandra. Och alla killar är idrottskillar av olika slag. Att man har det gemensamt gör det extra trevligt, säger Dolph Lundgren, och berättar om hur skådespelarna gick upp vid fyratiden på morgnarna för att hinna med ett träningspass före inspelningarna.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons