Annons
X
Annons
X
[object Object]
Foto: Magnus Hjalmarson Neideman

”Wahlroos självgod skitstövel – är bara mitt sätt att tala”

DEL 33 | Den som söker svar på varför Nordea gång på hamnar i blåsväder behöver kanske inte gå längre än till bankens ordförande Björn Wahlroos.

Detta är kapitel 33 i Andreas Cervenkas nya bok, ungefärlig lästid 4 minuter.

Med bister min mötte Nordeas vd Casper von Koskull pressen efter att Panamahärvan briserat och sa: ”Vi tar situationen extremt allvarligt”. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
Wahlroos lär nog inte direkt ställa sig utanför närmaste Nordeakontor för att möta kunderna med en kram och ett tårögt ”förlåt”. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
Näringsliv
Långläsning
Cervenkas nya bok: ”Vad gör en bank?”

Varför hamnar Nordea gång på gång i blåsväder? Kanske beror det på ordförande Björn Wahlroos.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 1 av 4

Med bister min mötte Nordeas vd Casper von Koskull pressen efter att Panamahärvan briserat och sa: ”Vi tar situationen extremt allvarligt”.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 2 av 4

Wahlroos lär nog inte direkt ställa sig utanför närmaste Nordeakontor för att möta kunderna med en kram och ett tårögt ”förlåt”.

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Bild 3 av 4

I centrum av Panamaläckan stod advokatfirman Mossack Fonseca som hjälpt kunder med att undfly skatt. När Björn Wahlroos gör sitt bästa för att tona ned debatten kring läckan skulle det kunna bero på att han innerst inne tycker att det där med skatter är en skitsak.

Foto: Arnulfo Franco/AP Bild 4 av 4
Annons
X