Till SvD.se
SvD Perfect Guide

Detta äter framgångsrika människor till frukost

Om frukost är dagens viktigaste mål eller inte kan diskuteras. Låt oss istället ta en titt på framgångsrika människor och hur deras frukostrutin ser ut.

Text: SvD Perfect Guide - 1 december 2017
Annons

1. Virgin Group-grundaren Richard Branson äter vanligtvis en fruktsallad och müsli till frukost, gärna tillsammans med familjen.

2. Artisten och skådespelaren Justin Timberlake sa till Bon Appetit att han brukar äta äggröra och våfflor med mandelsmör innan han sätter igång med sin morgonträning.

3. Donald Trump är ingen frukostfantast. Men han har sagt till Chicago Tribune att han då och då unnar sig ägg med bacon. Enligt hans tidigare livvakt Keith Schiller beställer han även en Egg McMuffin ibland.

4. Microsofts grundare Bill Gates påstod en gång att han åt Cocoa puffs, men enligt hans fru Melinda skippar han ofta frukost.

5. Vad Tysklands förbundskansler Angela Merkel äter till frukost är något oklart men vi vet att hon alltid äter till tillsammans med sin man Joachim Sauer och att han gillar att ställa frågor om politik.

6. Tesla och SpaceX-grundaren Elon Musk äter vanligtvis inte frukost men om han lyckas klämma in ett mål blir det troligen en omelett och kaffe.

Annons