”Det fräste till i chipshyllan och började brinna”

Efter larmet om bränder i två matbutiker i Södertälje åkte chefen för en annan butik till jobbet för att försäkra sig om att allt stod rätt till. När han gick runt i butiken hörde han hur det fräste till i chipshyllan och en brand startade även där.

Under strecket
Publicerad
SCANPIX/MOTAGE SVD.SE
Foto: SCANPIX/MOTAGE SVD.SE
Annons

Kvart över tolv i natt upptäcktes den första branden i en Willysbutik. När brandkåren kom till platsen var branden redan fullt utvecklad och butiken gick inte att rädda. En timme efter startade branden i en Icabutik som ligger några hundra meter bort.

–När butikschefen för Willysbutiken såg elden slå ut genom taket ringde han sin kollega som är butikschef för Willys som ligger vid hamnen, berättar Ingmar Kroon som är Axfoods presschef.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons