”Det blir lätt en stress att försöka skapa det perfekta hemmet”

– Jag tycker im att ha bilder av min familj och mina vänner framme. Även om vinte hinner träffas så mycket i vardagen, påminns jag om att det finns en rad viktiga personer i min närhet som jag tycker väldigt mycket om och som tycker om mig. Det ger en känsla av trygghet.
– Jag tycker im att ha bilder av min familj och mina vänner framme. Även om vinte hinner träffas så mycket i vardagen, påminns jag om att det finns en rad viktiga personer i min närhet som jag tycker väldigt mycket om och som tycker om mig. Det ger en känsla av trygghet. Foto: INGVAR KARMHED
Under strecket
Publicerad
Annons

För 45-åriga Catarina Lundblad är hemmet ett ständigt pågående förbättringsarbete. När hon och maken sålde radhuset för ett par år sedan och flyttade in i nuvarande trävillan hade de totalrenoverat alla rum i den förra bostaden. Hallen hade de gjort om tre gånger.

Mellan de större renoveringsprojekten ägnar sig Catarina åt inredningen och stylar om hemmet efter ”säsong och humör”. Flera gånger om året byter hon till exempel ut de matchande gardinerna, soffkuddarna, plädarna och tavlorna i vardagsrummet.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons