”Det är jämnt och öppet”

Partisekreterarna för landets två största partier är åtminstone överens om en sak: trots egen borgerlig majoritet i SvD/Sifos mätning blir valet jämnt.

Under strecket
Publicerad
Partisekreterarna  Ibrahim Baylan (S ) och Per Schlingmann (M) räknar med ett jämnt val, trots den senaste SvD/Sifo-mätningen som visade på 7,6 procentenheters skillnad mellan blocken.

Partisekreterarna Ibrahim Baylan (S ) och Per Schlingmann (M) räknar med ett jämnt val, trots den senaste SvD/Sifo-mätningen som visade på 7,6 procentenheters skillnad mellan blocken.

Foto: LEIF R JANSSON, JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX
Annons

Socialdemokraternas partisekreterare Ibrahim Baylan påpekar att det tidigare i veckan kom en annan opinionsmätning som visade på i princip dött lopp mellan de två regeringsalternativen.

– Det här visar att det inte kommer att avgöras förrän på själva valdagen. För vår del kommer vi att ta strid för jobben och förstärkt välfärd och mot de ökade klyftor och skattesänkningar som regeringen har aviserat. Det kommer att vara avgörande när människor gör sitt övervägda val den 19 september.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons