X
Annons
X

Den första egna bilen

Sitt första körkort tog Inga-Britt Ahlenius på 60-talet i Tunisien där hon jobbade på bank. Hennes nuvarande bil är visserligen inte lika snygg som den förra en Buick Park Avenue men den är ändå speciell. –Det är min första egna bil, säger hon.

Namn: Inga-Britt Ahlenius.
Familj: Tre barn och åtta barnbarn.
Ålder: 72 år.
Bor: Danderyd.
Fritidsintressen: Påtar i trädgården. Jag har ett hus på Gotland där jag varit fyra månader i sommar och inte gjort annat än att svinga mig i hängmattan, rensat ogräs och haft det skönt. Promenerar, går på gym och läser.
Namn: Inga-Britt Ahlenius. Familj: Tre barn och åtta barnbarn. Ålder: 72 år. Bor: Danderyd. Fritidsintressen: Påtar i trädgården. Jag har ett hus på Gotland där jag varit fyra månader i sommar och inte gjort annat än att svinga mig i hängmattan, rensat ogräs och haft det skönt. Promenerar, går på gym och läser. Foto: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN

Året var 1963. Inga-Britt Ahlenius var tjänstledig från sitt jobb på Handelsbanken och jobbade istället på Société Tunisienne de Banque i Tunisien. Eftersom hon bodde utanför huvudstaden Tunis behövde hon ett körkort.

Namn: Inga-Britt Ahlenius. Familj: Tre barn och åtta barnbarn. Ålder: 72 år. Bor: Danderyd. Fritidsintressen: Påtar i trädgården. Jag har ett hus på Gotland där jag varit fyra månader i sommar och inte gjort annat än att svinga mig i hängmattan, rensat ogräs och haft det skönt. Promenerar, går på gym och läser.

Foto: MAGNUS HJALMARSON NEIDEMAN Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X