”De vinner inte igen”

Ett nytt EM-guld för Grekland ger 30 gånger pengarna hos Unibet. Fotbollsspelaren Babis Stefanidis, som har varit proffs i Grekland, tror dock inte på att succén från 2004 upprepas nästa sommar.
– Ett rätt okej odds men de vinner inte igen, säger han.

Publicerad
THANASSIS STAVRAKIS/AP PHOTO
Foto: THANASSIS STAVRAKIS/AP PHOTO
Annons

I EM 2004 i Portugal skrällde Grekland rejält. det nederlagstippade landslaget gick hela vägen och skapade fotbollshysteri i hela landet. Unibet betalar tillbaka mest av spelbolagen, 30 gånger insatsen, för ett grekiskt guld. Betway och Bet365 tror mer på de regerande mästarna, de betalar 23 gånger pengarna. Babis Stefanidis tror inte på en ny succé för landet.
– Det är bra odds, men de vinner inte igen. De är ett bra landslag med en bra tränare, men så bra är de inte, säger han.

Tror på Ryssland I grupp D så tror han att en riktig outsider går vidare, Ryssland. Andraplatsen kommer Sverige och Grekland att göra upp om. Spanien får åka hem. Konstellationen Ryssland och Sverige som etta och tvåa i gruppen ger ett odds på 3,96 hos Unibet. Att spela Ryssland som gruppetta ger hos exempelvis Expekt 5,50.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons