De här spelarna är hetast i WSOP

2008 spelas WSOP (World Series Of Poker) mellan den 30 maj och 17 juli på Rio Casino i spelets hemstad Las Vegas. Här är de spelare som har störst chans i turneringen med den största prissumman i pokervärlden. Erfarne pokerspelaren och grundaren till Simbapoker Rickard Johansson ger sin syn på de hetaste spelarna.

Under strecket
Publicerad
JOE CAVARETTA AP
Foto: JOE CAVARETTA AP
Annons

Rickard Johansson har spelat flera WSOP-turneringar. Han är en erfaren turneringsspelare och har även grundat pokersidan Simbapoker tillsammans med välkände pokerproffset Martin Cedercrantz. Här under finns information om de hetaste spelarna.

Phil Ivey är en av de nya pokerstjärnorna som kommit fram de senaste åren. Han är känd för sitt enorma sinne att fatta rätt beslut vid pokerborden och gör sällan några misstag. Många pokerexperter tror att Phil Ivey kommer vara ett ledande namn i pokervärlden många år framöver. Han har dock inte fått till det i WSOP Main Event i den största av alla pokerturneringar, World Series of Poker, ännu. Hans bästa placering kom 2003 då han slutade på en tiondeplats. Men det är bara en tidsfråga innan den första fullträffen kommer.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons