Annons

Därför klipptes hjälteinsatsen i Paradise Hotel bort

En tävlande i ”Paradise Hotel” räddade en annan deltagares liv – men händelsen klipptes bort ur programmet. SvD:s Lars Berge försöker ta reda på varför. Det blir en uppgörelse med idén att mänskliga relationer är ett själviskt spel.

Under strecket
Uppdaterad
Publicerad

Ervin Veisz (th) bestämde sig redan från början att ”spela spelet” i ”Paradise Hotel”. Han satte upp regler för sig själv som ingen redlös fylla och inget sex framför kamerorna. Kanske var det därför som han utan manipulerade ut Smail Alihodzic (tv) trots att han precis räddat livet på honom

Foto: FREDRIK NILSSON JOHNNY WOHLIN/TV3 ILL: STAFFAN LÖWSTEDT

Sveket är ju själva motorn i ”spelet”. Alla tendenser till att deltagarna inte agerar egoistiskt tystas ner.

Foto: FREDRIK NILSSON JOHNNY WOHLIN/TV3 ILL: STAFFAN LÖWSTEDT

Parceremoni. I varje veckofinal avgörs vilka som får stanna och vilka som måste lämna spelet, vännerna och Paradise Hotel.

Foto: ANDERS KILANDER/ TV3

Ervin Veisz hade bara zappat förbi ”Paradise Hotel” innan han kontaktades av produktionsbolaget som frågade om han ville vara med.

Foto: FREDRIK NILSSON/TV3

Smail Alihodzic gick ut stenhårt för att, som han själv uttryckte det ”spela spelet” inne på hotellet. Efter att ha blivit bortvald vid en parcermoni kom han tillbaka betydligt mer ödmjuk när han fick en chans att återvända in i hotellet.

Foto: ANDERS KILANDER/TV3

Säsongen inleddes högtidligt med bröllop mellan deltagarna som då inte kände varandra. Här är Ylva Fogel inför inspelningen av bröllopsceremonin. Varje vecka på hotellet har haft ett eget tema som deltagarna fått anpassa sig till.

Foto: ANDERS KILANDER/ TV3

Stylisten Evelina Andersson fixar till programledaren Malin Gramers hår inför en pressfotografering vid poolen.

Foto: ANDERS KILANDER/ TV3

Smail Alihodzic och Calle Andersson ansågs länge vara två av de starkaste killarna i årets upplaga, men fick se sig dragna vid näsan då deras partners Paulina Danielsson och Saga Scott istället spelade ut dem från hotellet.

Foto: ANDERS KILANDER/ TV3

**Jag befinner mig **på Centralstationen i Stockholm för att träffa en trollkarl. Ervin Veisz har trollat inför publik sedan han var i sjuårsåldern och hans specialitet är korttrick. Men det är inte därför jag vill intervjua honom. Ervin blev känd för hundratusentals svenskar som en av deltagarna i årets upplaga av ”Paradise Hotel”. Vad som utmärkte honom var att han, tillsammans med en av de kvinnliga deltagarna, såg till att publikfavoriten Smail Alihodzic fick lämna huset. Ervins dubbelspel tycktes extra utstuderat och ondskefullt eftersom Smail bara några dagar tidigare hade räddat hans liv.

Det är det jag vill prata om. Problemet är att Ervin är försvunnen.

Annons
Annons
Annons