Annons

Kommer i sommar: Så är Fords nya transportbil

Foto: FORD

Ford har under de senaste åren vuxit kraftigt i popularitet och är nu Sveriges näst största transportbilsmärke, medan man på Europanivå redan är klar etta. Fords framgångar bygger på en väldigt hög produktkvalitet i kombination med starka trygghetspaket och ett stort nätverk av professionella återförsäljare. Till sommaren kommer bilföretagets nya uppdaterade Transit-modell, en bil som kommer med många nya detaljer och anpassningsmöjligheter för framtidens förare.

– Beroende på vad man vill ha kan man kan få sin bil i princip som man önskar och anpassad efter flera olika behov, säger Tobias Hägg, CV manager på Ford Motor Company AB.

Ford Transit Sport

Ford Transit Sport

Foto: Ford

Ford storsatsar på sina transportbilar och med tillval som plats för dator och inbyggd mobilanslutning är det ett utmärkt val för den som vill arbeta ute på vägarna. Bilarna är anpassade efter svenska väglag med tillval som säker fyrhjulsdrift som hjälper vid isiga eller besvärliga förhållanden. Detta tillsammans med systemet Torque on demand ger en trygg resa och exceptionell styrförmåga. Ett säkert alternativ för den som tillbringar många timmar i veckan på jobbet med sin bil.

– Ford står för körglada, beprövade produkter och det finns ett stort sortiment för alla olika typer av företagare. Vi har också ett väldigt bra servicenät som garanterar trygghet för förare oavsett var i landet man befinner sig. Något som är viktigt om man behöver få sin bil lagad eller något fixat snabbt för att kunna fortsätta arbetsdagen, säger Tobias Hägg.

Fords trygghetspaket är imponerande: Det är hela fem års garanti på hela sortimentet, Assistans dygnet runt, och med Ford Transit24 erbjuder Ford lagning med 24-timmarsgaranti om någonting oväntat skulle ske ute på vägarna. Det innebär att man får en ersättningsbil om felet inte kan åtgärdas inom 24 timmar.

Ford Transit Sport

Ford Transit Sport

Foto: Ford
Ford Transit Sport Foto: Ford

Experthjälp – för att du ska vara trygg med ditt val

Bilarna går att få utrustade med röstkommando, något som gör det enkelt att både svara på meddelanden, byta musik eller ta ett telefonsamtal under körning. Intuitiva sextumsskärmen går att konfigurera och bilarna kan också användas med Applink, Apple CarPlay och Android Auto.

Till sommaren släpper Ford en uppdaterad modell med ännu högre komfort och flera nya funktioner för framtidens förare.

– Den nya modellen till sommaren kommer få ett nytt utseende, en helt ny interiör, nya motoralternativ och uppkopplingsmöjligheter så att föraren kan hålla koll på sin bil med sin smartphone, samt massvis av andra detaljer och valmöjligheter, säger Tobias Hägg.

Ford Transit Center erbjuder rådgivning och experthjälp kring vilken transportbil som passar för vilka syften och vilken förare. Här finns det också möjlighet att provköra transportbilar innan ett köp för att garantera ett tryggt och bra val av bil.

Annons
Detta är en annons från Ford , den är inte skriven av journalisterna på SvD:s redaktion.