SvD Perfect Guide
Annons

Daniel Hallberg: ”Brunch är det tråkigaste jag vet”

Daniel Hallberg fyller kylskåpet med läsk, springer i Hagaparken och går på Ipad-dejt med flickvännen i New York.

Text: Sophie Tisell - 20 mars 2020

Fredag eftermiddag går jag till Ica Baronen för att bunkra upp med Snapple, Vanilla coke och San pellegrino. Jag vill att mitt kylskåp ska vara fyllt av olika drycker. Jag tror att det kommer från att jag såg Snoop Dogg i Mtv cribs när jag var liten och han hade bara dryck i sin kyl. Jag tänkte att han måste vara så rik. Och det är precis så jag känner mig när jag
fyller Ica-kassarna: rik. När jag kommer hem äter jag middag, är inte så mycket för att laga mat, så jag beställer hem Beirut cafés vegetariska meze från Östermalms saluhall.

På kvällen spelar jag Gta online med min bror och pappa. Min bror är jätterik i spelet, han äger flera dyra sportbilar och klär sig i enbart guldkedja och kalsonger. Vi spelar hela kvällen, öppnar läskburkar i mikrofonen och berättar vilka fantastiska drycker vi köpt. Vid tiotiden vill mamma se en film med pappa, så han checkar ut. Vi beklagar oss ofta över att mamma inte spelar, det hade varit fint om hela familjen sprang runt i kalsonger och stal polisbilar. Men hon är skeptisk. Min bror och jag fortsätter spela till midnatt innan det är dags att gå och lägga sig.