Dallas reducerade mot Colorado

Dallas avgjorde sitt tredje möte med Colorado i Stanley Cup i sudden death. Dallas låg under i två perioder och kvitterade i den sista innan Steve Ott kunde fastställa slutresultatet till 4-3.

Under strecket
TT
Publicerad
Annons

Kvitteringen i den tredje perioden kom med bara 4.27 kvar av matchen och gjordes av Philippe Boucher. Colorado ledde med 3–1 i andra perioden och såg ut att gå till pausvila med det resultatet, men när det endast återstod två sekunder satte Scott Young 3–2-pucken. Peter Forsberg svarade för en assist i Colorado som nu leder matchserien med 2–1 i matcher.

Slutresultaten i slutspelsmötena mellan NY Islanders och Tampa Bay har blivit 3–0. Det gäller också för Islanders första hemmamatch, den tredje i åttondelsfinalen.
Efter att ha tagit en tidig ledning i matchen, 2–0 efter drygt sex minuter, förlitade sig Tampa på att målvakten Nikolaj Chabibulin skulle sköta resten. Det gjorde han också och motade samtliga Islanders 28 skott. Sista målet för Tampa kom i tom kasse när endast tio sekunder återstod. Även grundseriens målkung, Martin St Louis var delaktig i segern. Han stod för två mål, ett av dem på assist från kedjekompisen Fredrik Modin. Tampa Bay leder nu med 2–1 i matcher.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons