Hela denna artikel är en annons

Compare-IT lyser upp smarta hem

Compare-IT är aktuella med en listning på Aktietorget. Compare-IT utvecklar och säljer system för smarta hem. På en investerarpresentation hos Aktietorget presenterar vd Kerstin Lindkvist-Toms och Martin Strandqvist som är grundare och teknisk chef.

Compare-IT utvecklar och säljer system för smarta hem och kommersiell belysningsstyrning. Bolaget vänder sig främst mot nybyggnationer eftersom att systemet är trådbaserat och därför lämpar sig bäst för nybyggnationer.

Anledningen till att bolaget har satsat på ett system som är trådbaserat till skillnad från många andra system som använder sig av trådlös teknik är att det enligt bolaget ger fördelar så som till exempel högre tillförlitlighet och kompatibilitet med standard el-produkter.

Compare-IT ska listas på Aktietorget och genomför i samband med listningen en nyemission. Teckningskursen är satt till 6,70 kronor per aktie. Vid fullteckning så kommer bolaget tillföras ca 10 miljoner kronor. Teckningstiden pågår fram till den 4 april.

Fakta om artikeln:

Denna artikel är sponsrat innehåll framtaget av externa skribenter inom ramen för SvD Börsplus partnerskap med Aktietorget. Vid frågor om innehållet, kontakta:

media@finwire.se

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons