CNN till Vita huset: ”Ord har betydelse”

Ledaren för Demokraterna i representanthuset Nancy Pelosi och senatens minoritetsledare Chuck Schumer kritiserar Donald Trump skarpt efter att ett mediebolag och flera toppdemokrater mottagit bombhot. Arkivbild.
Ledaren för Demokraterna i representanthuset Nancy Pelosi och senatens minoritetsledare Chuck Schumer kritiserar Donald Trump skarpt efter att ett mediebolag och flera toppdemokrater mottagit bombhot. Arkivbild. Foto: J.Scott Applewhite /AP/TT

Mediebolaget CNN:s chef Jeff Zucker säger i ett uttalande att det finns "en total och fullkomlig brist på förståelse" hos Vita huset när det gäller graden av allvar i presidentens och hans stabs attacker mot medierna.

Under strecket
TT-Reuters
Uppdaterad
Publicerad
Annons

Uttalandet kommer efter att CNN:s redaktion i New York tvingats evakuera sina medarbetare från Time Warner Center efter att en sprängladdning och ett kuvert med vitt pulver via kurir lämnats till mediebolaget. Även Demokraternas förra presidentkandidat Hillary Clinton och hennes make expresident Bill Clinton samt expresident Barack Obama har fått försändelser med sprängladdningar skickade till sig.

"Presidenten och särskilt Vita husets pressekreterare borde förstå att deras ord har betydelse. Så här långt har de inte visat någon förståelse för det", fortsätter Zucker.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons