Annons

Chris Hemsworth om ”Avengers”: Otroligt stort

Paul Rudd, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr, Brie Larson, Chris Hemsworth och Jeremy Renner som snart dyker upp på bioduken i "Avengers: Endgame". Arkivbild.
Paul Rudd, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr, Brie Larson, Chris Hemsworth och Jeremy Renner som snart dyker upp på bioduken i "Avengers: Endgame". Arkivbild. Foto: Richard Shotwell

Med en speltid på mer än tre timmar är ”Avengers: Endgame” den tveklöst längsta superhjältefilm som har gjorts. Nu ska säcken knytas ihop och den story som har berättats i en mängd filmer får sin avslutning.

Under strecket
Gunnar Rehlin / TT
Publicerad

Paul Rudd, Scarlett Johansson och Chris Hemsworth gör sin sista insats som superhjältarna i Avengers i "Avengers: Endgame". Arkivbild.

Foto: Joel C Ryan

Paul Rudd, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Robert Iger, Brie Larson, Chris Hemsworth och Jeremy Renner samlade inför premiären på "Avengers: Endgame". Arkivbild.

Foto: Richard Shotwell

– Det känns otroligt stort att få ha varit med om det här. Jag kommer att sakna att få träffa det här gänget med jämna mellanrum, säger Chris ”Thor” Hemsworth till TT.

Den förra filmen, "Avengers: Infinity war", slutade med att Thanos besegrade Avengers och en rad av superhjältarna dog uppenbarligen, samtidigt som Thanos också raderade ut hälften av universums befolkning.

Annons
Annons
Annons