Annons

Chokladpyssel till Halloween

Döskalleklubbor, chokladmoussegravar och glasspindlar - här är fem roliga Halloweentips för dig som har barnasinnet kvar.

Recept: Mia Trober-Elonq, Linnea Swärd och Charlotte Lindahl.

Under strecket
Publicerad
Bild 1 av 6
Foto: LINNEA SWÄRDBild 2 av 6
Foto: LINNEA SWÄRDBild 3 av 6
Foto: LINNEA SWÄRDBild 4 av 6
Foto: LINNEA SWÄRDBild 5 av 6
Bild 6 av 6
Bild 1 av 6
Foto: LINNEA SWÄRDBild 2 av 6
Foto: LINNEA SWÄRDBild 3 av 6
Foto: LINNEA SWÄRDBild 4 av 6
Foto: LINNEA SWÄRDBild 5 av 6
Bild 6 av 6
1/2
2/2
Foto: LINNEA SWÄRD

Cake Pops med oreokakor

Barnsligt goda klubbor som garanterat blir favoriter på kalaset.
Till receptet

Foto: LINNEA SWÄRD

Chokladspindlar

Söta men blodtörstiga spindlar.
Till receptet

Foto: LINNEA SWÄRD

Chokladbollsmonster

Små söta monster som barnen själva kan laga.
Till receptet

Foto: LINNEA SWÄRD

Kuslig Halloweendessert

Avsluta Halloweenmiddagen på ett riktigt spökligt sätt.
Till receptet

Halloweenmuffins

Snabbaste Halloweenbakelsen fixar du med färdiga muffins, blockchoklad och vit marsipan. Marsipanen går att byta mot vit sockermassa, vilket dock är svårare att hitta i affärer.

GÖR SÅ HÄR:

Doppa muffinsen i smält blockchoklad. Lägg på mandelmassan och forma till ett spöke. Rita dit ögon med choklad.

Vill du göra dem extra roliga köper du kolor, gärna runda, i olika smaker. Kulorna sätter du på toppen av muffinsen mellan chokladen och marsipanen. Barnen kommer välja med skräckblandad förtjusning för att förhoppningsvis få en god kola.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons