X
Annons
X
Recension

Cevichería Aji Y Ajo Charm och ceviche – men det är inte 2011 längre

Räcker det för en restaurang att vara bra på främst en rätt? SvD Krogguiden är kluven till om Cevichería Aji y ajos koncept är tillräckligt intressant för att locka gäster till norra Hammarbyhamnen.

Läs mer om Krogguiden
undefined
Foto: Tomas Oneborg

När Franjo Pravdic startade Aji y ajo 2011 var han en nytänkare på mer än ett sätt. Han hade ett kök (det peruanska) som få svenskar var bekanta med, en specialitet (ceviche) som knappt erbjöds på stadens krogar och ett läge (Hökarängen) där den kulinariska konkurrensen var obefintlig. Stockholmare började vallfärda till söderförorten, till och med innan restaurangen fått alkoholtillstånd.

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 3 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 4 av 4
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X