”Chansen till comeback är liten”

Fredrik Ljungberg valde att sluta i landslaget efter EM 2008. Men efter hans senaste uttalande finns nu spelobjekt på att han gör comeback.
– Vi blev självklart förvånade över hans utspel, och även om chansen till comeback är liten så är det en spännande tanke, säger Fredrik Essevad på Betway.

Under strecket
Publicerad
Annons

Fredrik Ljungberg debuterade i helgen för sitt Seattle Sounders. I en tv–intervju med SVT efteråt berättade Ljungberg att han kan tänka sig landslagsspel igen om landslaget till exempel skulle drabbas av många skador.

Nu finns spelobjekt på att Ljungberg gör comeback under 2009. Favoritoddset säger dock att det inte sker, något som ger 1.25 gånger pengarna.
– Tror inte Ljungberg skulle uttalat sig som han gjorde i helgen om det inte fanns en möjlighet till comeback. Han har vilat kroppen under ett par månader och har haft väldigt gott om tid att tänka efter, så suget verkar vara tillbaka om än i begränsad form, säger Fredrik Essevad, informationsansvarig för odds på Betway.
– Vi blev självklart förvånade över hans utspel, och även om chansen till comeback är liten så är det en spännande tanke.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons