Brody har gått från OC till JC

Pinsam Adam Brody är den framgångsrika nörden i succéserien O C. Vart du än vänder dig stirrar han ner på dig från reklamtavlor. På onsdag fortsätter hans rollfigur Seth Cohen att försöka vinna tillbaka sin stora kärlek Summer Roberts i Kanal 5. I verkligheten är de redan ihop.

Under strecket
Publicerad
Annons

Ju pinsammare desto mer framgångsrik, verkar vara mottot som gäller för Seth Cohen. I O C, som nu är inne på fjärde säsongen, var hans rollfigur i början en serietidningsnörd som fick panikattacker när en vacker tjej närmade sig. När hans föräldrar lät värstingen Ryan flytta in, i stället för att hamna på ungdomsvårdskola, borde det ha blivit ännu värre för Cohen.
I stället blev det tvärtom i brat-ungarnas O C, som definitivt är en smartare, roligare och modernare version av Beverly Hills 90210. Den neurotiska indienörden Cohen blev ihop med coola Summer Roberts, som han fantiserat om sedan han var liten. Adam Brody, som gör Cohen, och Summer, som spelas av Rachel Bilson, är även ett par på riktigt och därför ständigt omskrivna.

Lika omskriven som trendikonen Mischa Barton, som spelar Marissa i O C. Senast pekades hon ut av Expressen som Runar Sögaards nya kärlek, något som hennes taleskvinna redan avfärdat genom att säga att Carolaexet och Barton knappt känner varandra.
Adam Brody stortrivs fortfarande
med att jobba med O C, som började sändas i USA 2003. Serien utspelas i det välbärgade området Newport Beach i Orange County och har de vanliga såpaingredienserna relationskrångel, missuppfattningar, otrohet men även väldigt mycket humor. Adam Brodys rollfigur Seth Cohen har även hunnit med att utveckla nya ord som ”Chrismukkah”, en blandning av den kristna julen och den judiska Channukah.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons