Britney Spears - jagad tonårsidol

Britney Spears var hela världens popprinsessa, med 83 miljoner sålda album och oförglömliga, briljanta poplåtar. Nu har hon förlorat sina barn, sin hälsa, sitt hår och jagas som ett djur av paparazzifotograferna. Samtidigt, mitt i allt, är hon fortfarande en proffsig sångerska som kan leverera hits på hög nivå. Men ingen vet hur superstjärnan mår och många fruktar att hon ska ta sitt liv. Vad hände egentligen med den oskuldsfulla tonårsidolen?

Under strecket
Publicerad
Britney Spears, ständigt följd av paparazzifotografer.

Britney Spears, ständigt följd av paparazzifotografer.

Foto: AP (ARKIV)
Annons

Det har varit ett bisarrt år för Britney Spears. Det började med att hon rakade av sig håret och debatten om det var en protest mot all yta tog fart. ­Antagligen mådde hon bara dåligt. Sedan dess har hon skilt sig, festat hårt, mist vårdnaden av sina barn, varit inne på behandlingshem och förts till sjukhus med ambulans för akuta psykiska problem. Nu senast har Britneys föräldrar Lynne och Jamie Spears i ett uttalande sagt att de är ”djupt oroade för hennes säkerhet”, att de är rädda för att hon ska ta sitt liv.

På ett tidningsomslag till magasinet Bleeder lyder rubriken: ”Hur ska det sluta?” Och det finns till och med en osmaklig sajt med namnet When is Britney going to die.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons