Recension

Britney SpearsBritney Spears ett spöke av sitt forna jag

Britney Spears har blivit ett spöke av sitt forna jag,skriver recensenten efter konserten i Malmö. Bidlen är från ett tidigare uppträdande under Europarturnén.
Britney Spears har blivit ett spöke av sitt forna jag,skriver recensenten efter konserten i Malmö. Bidlen är från ett tidigare uppträdande under Europarturnén. Foto: SERGEY SAVOSTYANOV/AP
Under strecket
Publicerad
Annons

Det är ledsamt på många sätt. För tolv år, två exmakar, två barn och ett oräkneligt antal sammanbrott sedan var Britney Spears popvärldens centrum. Idag är det enda som finns kvar av den forna superstjärnan en minimal kläduppsättning. Den snart 30-åriga sångerskan har blivit ett spöke av sitt forna jag. Det är sorgligt att se.

För nog hade det varit roligt om Britney Spears gjort en storstilad comeback. Popvärlden har ju aldrig varit så snabb, eller girig, som när det gällt att slänga ut gamla idoler med soporna. Britneys senaste skiva, Femme fatale, som släpptes i somras innehåller dessutom några av hennes bästa singlar. I teorin hade hon kunnat sopa mattan med sina belackare. Det är synd att hon inte förmår göra det.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons