Ascelia Pharma noterar mindre kursrörelser i premiärhandeln på Stockholmsbörsen

Forskningsbolaget Ascelia Pharma började idag onsdagen den 13 mars att handlas på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktien handlas på segmentet smallcap med kortnamnet ACE. Bolaget meddelade för en vecka sedan att nyemissionen inför noteringen blev väsentligt övertecknad.

Aktien har hittills idag handlats till 24 kronor som lägst betalt och 25,90 kronor som högst betalt. Klockan 11.00 var senast betalt 24,70 kronor, vilket är en nedgång med 1,2 procent jämfört med teckningskursen på 25 kronor per aktie. Aktier för 15,1 miljoner kronor har bytt ägare hittills idag. Bolaget har 22,61 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 558 miljoner kronor räknat på senast betalt.

"Vi är väldigt nöjda och stolta över det intresse som många kvalitativa investerare har visat för vårt bolag. Nu fortsätter vi vårt arbete med att genomföra den kliniska fas III-studien och kommersiella förberedelser med vår ledande produktkandidat Mangoral. Vi kan nu också påbörja fas II-förberedelserna för vår andra viktiga produktkandidat Oncoral", kommenterade vd Magnus Corfitzen inför noteringen.

Nyheter av Finwire

Snabbfakta om Ascelia Pharma

Noteringsdatum
2019-03-13
Storleksklass
Småbolag
Lista
Nasdaq Small
Flaggor
4 st
Huvudrådgivare
Vator