IA Industriarmaturs noteringsemission blev övertecknad

IA Industriarmaturs noteringsemission blev övertecknad. Första handelsdag på Spotlight Stock Market blir den 11 juni. Bolaget hjälper kunder i energisektorn att effektivisera sin verksamhet och att agera proaktivt i miljöfrågor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nyemissionen på 7,1 miljoner kronor tecknades till 7,6 miljoner kronor, vilket motsvarar en teckningsgrad på 107 procent. Bolaget tillförs 7,1 miljoner kronor före emissionskostnader på 0,8 miljoner kronor.

IA Industriarmatur emitterar 420 000 aktier till teckningskursen 17 kronor per aktie och har därefter 529 aktieägare. Bolaget har efter nyemissionen 3,94 miljoner aktier utestående.

"Det är glädjande att se att emissionen blev fulltecknad och att vi har säkerställt finansieringen inför nästa fas. Med en stark installerad bas hos välkända kunder som till exempel: Vattenfall, Ellevio, Skagerak Energi och Deutsche Bahn och med stor potential att växa både geografiskt och genom nya uppkopplade produkter, är bolaget väl positionerade när energisektorn digitaliserar fler processer i sin verksamhet" säger Jan-Eric Nilsson, vd i IA Industriarmatur.

Nyheter av Finwire

Snabbfakta om IA Industriarmatur

Noteringsdatum
2018-06-11
Storleksklass
Mikrobolag
Lista
Spotlight
Flaggor
3 st
Huvudrådgivare
Partner FK