Sonetel som utvecklar appar och en ny molntjänst för "Gratis AI-assisterad kundtjänst" i små företag globalt - har idag tagit sin nya tjänst i testdrift i den egna kundkommunikationen.

Sonetel utvecklar en komplett lösning för det lilla företagets hantering av inkommande text och talkommunikation. Lösningen inkluderar bl a en modul för artificiell intelligens, som ger företagsspecifika förslag på svar som det lilla företagets anställda kan ge på frågor från deras kunder via hemsida, SMS, Facebook etc.

Tjänsten är gratis för företag och hjälper dem att bli effektivare, öka försäljningen och se mer professionella ut i sin kommunikation med omvärlden. Sonetels intäkter från den nya tjänsten planeras komma från de kunder som uppgraderar till Premiumtjänsten - som har färre begränsningar.

"Vi har idag hanterat de första riktiga kunddialogerna genom tjänsten, vilket är en stor milstolpe för oss som företag" säger VD Henrik Thomé.

Arbetet fortsätter nu med att slutföra kvarvarande funktioner, utöka funktionaliteten i AI-modulen och rätta buggar - med målet att snarast möjligt få ett antal testföretag att använda tjänsten i sin egen kommunikation med sina kunder.

"Vårt mål är att kunna komma igång med BETA-tester med utvalda kunder så snart som möjligt". Säger Henrik Thomé.

Den nya funktionen kommer inledningsvis bara vara tillgänglig då och då på Sonetels hemsida, som ett led i företagets tester inför lanseringen.

Om Sonetel
Sonetel är ett svenskt företag som tillhandahåller en Software-As-A-Service tjänst för småföretag globalt. Bolaget har hittills över 120 000 betalande kunder i över 170 länder. Huvuddelen av företagets ca 50 anställda arbetar i dotterbolaget i Indien. Bolaget utsågs 2016 och 2017 av Deloitte till ett av Sveriges mest snabbväxande teknikföretag ("Sweden Technology Fast 50"), samt ett av Europas 500 mest snabbväxande företag ("Technology Fast 500™ Europe, Middle East & Africa"), med en tillväxt på 459% från 2013 till 2016. Bolagets aktie (SONE) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med G&W Fondkommission som Certified Adviser.

Mer information om bolaget finns på www.sonetel.com/sv/investerare/

Kontakt

Henrik Thomé, VD
Telefon: 08-525 060 11
henrik@sonetel.com

G&W Fondkommission
Telefon: 08-503 000 50
www.gwkapital.se