Simris Alg har fått en ny order på biomassa från alger till ett ordervärde på cirka 3MSEK som ska levereras under kvartal 4. Ordern är en uppföljning på den order som kommunicerades i slutet av juli och som levererats under kvartal 3.

Styrelseordförande Steven Schapera kommenterar ordern: "Det är mycket positivt att vi så här direkt efter första leverans få en ny order som är nära dubbelt så stor som den första."

 

För mer information, vänligen kontakta:

Steven Schapera, styrelseordförande Simris Alg AB
Tel: +44 (0)791 771 5533, email: steven@simris.com

 

Om Simris Alg AB (publ)

Simris Alg är ett flerfaldigt prisbelönat pionjärföretag som utvecklar bioaktiva ämnen från odlade alger. Bolaget har som mål och affärsidé att rädda hotade marina livsmiljöer genom att tillverka råvaror från odlade mikroalger, istället för från fisk och andra havslevande djur. Verksamheten bedrivs inom tre områden: SIMRIS BIOMIMETICS (hudvård och läkemedel), SIMRIS NOVEL FOODS (nya livsmedel), och konsumentvarumärket SIMRIS som riktar sig till en global marknad inom lifestyle, beauty och wellness. Simris Algs aktie handlas på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn SIMRIS och ISIN-kod SE0008091664. Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefon 08-503 015 50 och epost ca@mangold.se.