ZetaDisplay Finland Oy, en del av ZetaDisplay Group, har tecknat ett ramavtal för leverans av Digital Signage och ESL system till Kesko Group. Detta avtal ersätter tidigare avtal som slöts 2016 med K-Market, K-Supermarket och K-Citymarket kedjor och omfattar nu hela Kesko Group.

-Vi är mycket glada för att ha tecknat detta avtal som kommer att stärka och bredda vårt samarbete avseende Digital Signage och ESL konceptet med en av Finlands största butikskedjor, säger Leif Liljebrunn, CEO ZetaDisplay AB (publ).

ZetaDisplay är i en expansiv fas och har positionerat sig på marknaden med ökad tillväxt och förbättrad kommunikation för sina kunder med bolagets media plattform för Digital Signage.

ZetaDisplay är en ledande leverantör av Digital Signage till större kedjor inom detaljhandels- och servicebranschen. Bolaget har cirka 140 anställda och försäljningskontor i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland.

Kesko är ett finskt börsnoterat bolag inom handelssektorn. Kesko är verksamt inom livsmedels, -teknik samt bilhandeln. Bolagets divisioner och kedjor arbetar i nära samarbete med detaljhandels entreprenörer och andra partners.

Kesko har cirka 1 600 butiker och finns med sina kedjor i Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Polen och Vitryssland.

Kesko och K-handlare som bildar K-Group hade 2017 totalt en omsättning (proforma) på 13 miljarder EUR. K-Group är den tredje största butikskedjan i norra Europa och har cirka 42 000 anställda.

Kesko är noterat på Nasdaq i Helsingfors. Bolagets säte och huvudsakliga närvaro är i Helsingfors.

Vid frågor kontakta:

ZetaDisplay AB (publ)
CEO Leif Liljebrunn
Telefon: +46 70 845 80 52
E-mail: leif.liljebrunn@zetadisplay.com

CFO Ola Burmark
Telefon: +46 70 821 57 86
E-mail: ola.burmark@zetadisplay.com

Om ZetaDisplay
ZetaDisplay (publ) är en ledande leverantör av lösningar inom digital butiksutveckling. Bolaget hjälper företag inom detaljhandels- och servicebranschen att bli mer konkurrenskraftiga genom innovativa tjänster och produkter som stänger gapet mellan det digitala och det fysiska. ZetaDisplay befinner sig i en stark tillväxtfas och avser att etablera sig globalt under de kommande åren. Huvudkontoret finns i Sverige och försäljningskontor finns idag i Danmark, Norge, Finland, Estland och Holland. Aktien handlas sedan december 2017 på Nasdaq Stockholms huvudmarknad under kortnamnet ”ZETA”. Följ bolaget på Twitter https://twitter.com/zetadisplaypubl och läs mer på hemsidan: http://zetadisplay.com/.