X
Annons
X
Recension

Timber Början bra, slutet gott – men undvik ynkliga torsken

Med fokus på spanska smaker och ett tapasliknande serveringssätt lär många lockas hit för att återkalla minnen av ljumma sommarkvällar i Sydeuropa. Det är enkelt och trivsamt, men de dyrare rätterna är knappast prisvärda.

Foto: Tomas Oneborg
Läs mer om Krogguiden

Lilla kvarterskorgen Timber är, som namnet anger, inredd i trä så långt ögat når. Trots den råbarkade inredningen är det trivsamt i timmerkojan.

Små- och mellanrätter har huvudrollen på menyn. Tanken är att köket ska komma ut med tallrik efter tallrik i en skön blandning och att vi ska dela, prata, njuta och skratta. Gör vi det? Tja, det börjar i alla fall bra med gott surdegsbröd och härligt gräsig olivolja.

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 3 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 4 av 4
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X