Borgarråden saknar helt kunskap om sponsring

Ewa Samuelsson (KD) och Regina Kevius (M) har den här veckan påvisat en hög nivå av okunnighet. I Samuelssons fall ses näringslivet som betalare av ett nytt operahus och i Kevius fall hävdas att sponsorer skall ordna pengar till ungdomsidrotten. De vet uppenbarligen inte vad sponsring är, skriver journalisten Dan Persson.

Under strecket
Publicerad
Regina Kevius (M) och Ewa Samuelsson (KD)  har den här veckan påvisat en hög nivå av okunnighet. I Samuelssons fall ses näringslivet som betalare av ett nytt operahus och i Kevius fall hävdas att sponsorer skall ordna pengar till ungdomsidrotten. De vet uppenbarligen inte vad sponsring är, skriver journalisten Dan Persson.

Regina Kevius (M) och Ewa Samuelsson (KD) har den här veckan påvisat en hög nivå av okunnighet. I Samuelssons fall ses näringslivet som betalare av ett nytt operahus och i Kevius fall hävdas att sponsorer skall ordna pengar till ungdomsidrotten. De vet uppenbarligen inte vad sponsring är, skriver journalisten Dan Persson.

Foto: SCANPIX
Annons

Sponsring är till för att öka företagens vinster och ett alternativ till reklam, försäljning, event, DM och PR. Dvs en del av företags aktiviteter för att få fler kunder som köper mer. Sponsring kräver kunnande och är precis lika svårt som att vara framgångsrik med reklam. Sponsring är inte när företag ger bort pengar.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons