Annons
X
Annons
X

Blandad kritik för Madonna på Ullevi

Madonnas konsert inför ett halvfyllt Ullevi i Göteborg på onsdagskvällen möts med blandad kritik. De tidigare konserterna under världsturnén har sågats, men i Sverige lyckades drottningen av pop få godkänt av flera kritiker.

Av Spektra, TT

En och en halv timme fick publiken vänta innan Madonna intog Ullevis scen och framförde sin påkostade show.

”Ibland känns det inte ens som att Madonna försöker. Eller vet vad hon pysslar med”, skriver Expressens Anders Nunstedt som anser att konserten var ett nytt praktfiasko.

Aftonbladets Tara Moshizi däremot tycker att Madonnas Sverigeshow bevisar att hon fortfarande lever upp till epitetet ”Queen of pop” och ger konserten tre plus. Spelningen i Köpenhamn tidigare i veckan var hon inte imponerad av, men när hon nu bevistar showen på Ullevi ser hon en helt annan Madonna. ”Efter två timmar av en lika minnesvärd som intensiv show, kan ingen längre tvivla. Queen of pop har återtagit tronen”, skriver Moshizi. Även Svenska Dagbladets Kristin Lundell är positiv och tycker att Madonna återuppstår i sin gamla form på Ullevi.

Annons
X

Göteborgs-Postens Daniel Claeson lägger sig någonstans emellan de båda kvällstidningarna och ger en tvåa i betyg. Han skriver att det var ingen katastrofshow, men konstaterar att något party blev det aldrig.

Nästa spelning för Madonna blir i Amsterdam på lördag.

Stockholm TT Spektra

Stäng

KULTURCHEFENS NYHETSBREV – veckans viktigaste kulturtexter direkt i mejlkorgen

  Anmäl dig här kundservice.svd.se
  Annons
  Annons
  X
  Annons
  X
  Annons
  X