Anders, jag och hans 23 andra kvinnorBisarrt om Anders som dejtar 24 kvinnor samtidigt

Filmaren Nahid Persson träffar tennistränaren Anders Rosén på Tinder.
Filmaren Nahid Persson träffar tennistränaren Anders Rosén på Tinder. Foto: Folkets Bio

Nahid Persson reagerar med bestörtning när hon inser att mannen hon träffat också dejtar 23 andra kvinnor. Förbluffande nog går Anders med på att Nahid filmar avslöjandet – för nu vill han förändras.

Under strecket
Publicerad
”Tror Nahid Persson att hon dokumenterar ett heroiskt försök att rädda en relationsmissbrukare?”

”Tror Nahid Persson att hon dokumenterar ett heroiskt försök att rädda en relationsmissbrukare?”

Foto: Katriina Makinen/Folkets Bio
Annons

Hur många pojk- eller flickvänner på samma gång är egentligen lagom? Meningarna tycks gå isär. Dokumentärfilmaren Nahid Persson, singel med ett antal äktenskap bakom sig, söker kärleken på Tinder och tycker att det räcker bra med en enda man. Ja, hon är rätt bestämd på den punkten. Och hon är belåten när hon efter ett antal nitlotter tycker sig ha hittat den rätte. Nu ska det bli tvåsamt. När hon får följa med Anders på kalas och blir presenterad som hans nya kvinna, blir hon upprymd och stolt. Det är bekräftelsen.

Anders Rosén är tennistränare och även han aktiv på Tinder. Mycket aktiv. Han menar att variation förnöjer och att 24 parallella flickvänner kan vara lämpligt. Tack vare sin dejtingapp kommer han snabbt upp i stora volymer, han chattar och skickar bilder. Och han vet hur man uppvaktar en kvinna; han är intensivt vänlig och uppmärksam, slösar med komplimanger. Det blir en hel del sex. Och Anders njuter av den låga han kan tända i de kärlekstörstande kvinnornas ögon. Det är hans drog.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons