X
Annons
X

Bimbo på allvar

Hon är en kicksökande virvelvind. Åtminstone om man ska tro Carina Berg, kompis och kollega i TV4:s Förkväll. Carolina Gynning vann Big Brother 2004, har jobbat som modell, haft tre konstutställningar, skrivit en bok och satsar nu på tv. Som blondin med silikonbröst retar hon upp hur många som helst.

– Det är inte brösten. Det är för att jag hörs och tar plats, säger hon.

undefined

Redan i Big Brother utmärkte sig Carolina Gynning, inte bara för sitt raka sätt, utan för citat som omedelbart blev bevingade: "Jag kan inte diska, jag har för stora bröst". Det är inte så förvånande att hon i sin självbiografi Ego girl skriver: "I flera år hade jag haft känslan av att jag skulle bli känd, jag visste bara inte för vad."
Nu väcker hon uppseende hela tiden. För tillfället mest i TV 4:s Förkväll där hon tillsammans med Carina Berg, Mari Jungstedt och Kayo Shekoni pratar relationer, skönhet, mat, mode, shopping, skvaller och intervjuar aktuella personer varje vardag. Ett program som har kvinnor som målgrupp och från väldigt låga tittarsiffror nu tagit sig upp till 300 000-strecket.
Carolina Gynning som programledare har fått många att se rött. Förkväll har snabbt stämplats som flamsigt. Hennes kanalkollega, sportkrönikören Patrick Ekwall, skrev i sin blogg att hon fått fotbollsspelaren Ronaldinhos lagtröja genom att "trycka upp lökarna lite extra". TV 4-journalisten Jonas Gummesson kallade
programledarna "överspacklade gaphalsar".
Även skådespelaren Kjell Bergqvist fick spel när han gästade programmet och hojtade "Schyssta lökar!" I en söndagsintervju nyligen i SvD fortsatte han att förminska Gynning: "Det här uppdraget har hon inte fått för att hon är den mest kompetenta utan för att programmet ska bli omskrivet. Så vitt jag förstår är plasttuttarna hennes främsta meriter - plus att hon pippat i direktsändning."

Bild 1 av 1
Annons
X
Annons
X
Annons
X
Annons
X