Annons
X
Annons
X

Bilprovningen försenade Pimp My Ride

Under våren kommer MTV till Sverige för att pimpa ett svenskt bilvrak. Men ett tag såg det ut som det inte skulle bli något svenskt bidrag till den europeiska versionen av succéprogrammet. De svenska bilarna var i för gott skick.

Under hösten 2006 kommer den europeiska versionen av MTV:s succéprogram Pimp My Ride att börja sändas i Sverige, men redan nu under våren kommer en lycklig svensk att få besök av Pimp My Rides team.

– Det känns mycket kul att Pimp My Ride kommer till Sverige. Vi har blivit helt nedringda av människor som vill att vi ska välja just deras bil, säger Peter von Satzger, informationschef på MTV.

Europas alla trafikleder har sökts igenom i jakt på risiga bilar värda att pimpas. Trots att det kom över 300 bidrag från Sverige såg det ett tag ut som om programmet inte skulle få någon svensk deltagarbil. Nu kan Peter von Satzger avslöja varför.

Annons
X

– I början verkade det tveksamt om vi skulle få hit programmet för bilarna vi fick in var för fina. Svensk Bilprovning har gjort ett för bra jobb och andra länder hade bilar i risigare skick. Men nu när Pimp My Ride kommer till Sverige kan jag garantera att den personen som får sin bil pimpad av oss inte kommer att köra omkring obemärkt på stan, säger han.

Pimp My Ride International kommer att ledas av de amerikanska hip-hop ikonerna Fat Joe och Lil Jon och bilarna kommer att stylas i det holländska All Stoff Garage, den grymmaste bilverkstan i Europa enligt MTV.

Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X