Bildextra: Följ med på matlagningskurs

Publicerad
Flambering av kräftstjärtar

Flambering av kräftstjärtar

Foto: LARS PEHRSON
När Julius Wallmo har flamberat havskräftorna sprider sigen aptitretande doft över Restaurangakademiens kök.

När Julius Wallmo har flamberat havskräftorna sprider sigen aptitretande doft över Restaurangakademiens kök.

Foto: LARS PEHRSON
Det är fisk- och skaldjurskurs på Restaurangakademien och Fredrik Eriksson visar hur man vänder samman salladen med kamtjatakrabba.

Det är fisk- och skaldjurskurs på Restaurangakademien och Fredrik Eriksson visar hur man vänder samman salladen med kamtjatakrabba.

Foto: LARS PEHRSON
Fredrik Eriksson visar de olika deltagarna hur maten ska lagas

Fredrik Eriksson visar de olika deltagarna hur maten ska lagas

Foto: LARS PEHRSON
Sammanlagt lagar deltagarna tolv olika fisk- och skaldjursrätter på kursen.

Sammanlagt lagar deltagarna tolv olika fisk- och skaldjursrätter på kursen.

Foto: LARS PEHRSON
Strömmingsfiléerna ska rostas och serveras med en äppel- och kaprisvinägrett.

Strömmingsfiléerna ska rostas och serveras med en äppel- och kaprisvinägrett.

Kursen Fredriks fiskar och skaldjur innehåller många provsmakningar

Kursen Fredriks fiskar och skaldjur innehåller många provsmakningar

Foto: LARS PEHRSON
Ett av smakproven på matlagningskursen

Ett av smakproven på matlagningskursen

Foto: LARS PEHRSON
Matlagningskurs med Fredrik Eriksson på restaurangakademien

Matlagningskurs med Fredrik Eriksson på restaurangakademien

Foto: LARS PEHRSON
Närstudie i ostronöppning

Närstudie i ostronöppning

Foto: LARS PEHRSON
Det krävs övning för att öppna ostron snabbt och skickligt

Det krävs övning för att öppna ostron snabbt och skickligt

Foto: LARS PEHRSON
Annons
Flambering av kräftstjärtar

Flambering av kräftstjärtar

Foto: LARS PEHRSON
När Julius Wallmo har flamberat havskräftorna sprider sigen aptitretande doft över Restaurangakademiens kök.

När Julius Wallmo har flamberat havskräftorna sprider sigen aptitretande doft över Restaurangakademiens kök.

Foto: LARS PEHRSON
Det är fisk- och skaldjurskurs på Restaurangakademien och Fredrik Eriksson visar hur man vänder samman salladen med kamtjatakrabba.

Det är fisk- och skaldjurskurs på Restaurangakademien och Fredrik Eriksson visar hur man vänder samman salladen med kamtjatakrabba.

Foto: LARS PEHRSON
Fredrik Eriksson visar de olika deltagarna hur maten ska lagas

Fredrik Eriksson visar de olika deltagarna hur maten ska lagas

Foto: LARS PEHRSON
Flambering av kräftstjärtar Foto: LARS PEHRSON
När Julius Wallmo har flamberat havskräftorna sprider sigen aptitretande doft över Restaurangakademiens kök. Foto: LARS PEHRSON
Det är fisk- och skaldjurskurs på Restaurangakademien och Fredrik Eriksson visar hur man vänder samman salladen med kamtjatakrabba. Foto: LARS PEHRSON
Fredrik Eriksson visar de olika deltagarna hur maten ska lagas Foto: LARS PEHRSON
Annons
Annons
Sammanlagt lagar deltagarna tolv olika fisk- och skaldjursrätter på kursen.

Sammanlagt lagar deltagarna tolv olika fisk- och skaldjursrätter på kursen.

Foto: LARS PEHRSON
Strömmingsfiléerna ska rostas och serveras med en äppel- och kaprisvinägrett.

Strömmingsfiléerna ska rostas och serveras med en äppel- och kaprisvinägrett.

Kursen Fredriks fiskar och skaldjur innehåller många provsmakningar

Kursen Fredriks fiskar och skaldjur innehåller många provsmakningar

Foto: LARS PEHRSON
Ett av smakproven på matlagningskursen

Ett av smakproven på matlagningskursen

Foto: LARS PEHRSON
Matlagningskurs med Fredrik Eriksson på restaurangakademien

Matlagningskurs med Fredrik Eriksson på restaurangakademien

Foto: LARS PEHRSON
Närstudie i ostronöppning

Närstudie i ostronöppning

Foto: LARS PEHRSON
Det krävs övning för att öppna ostron snabbt och skickligt

Det krävs övning för att öppna ostron snabbt och skickligt

Foto: LARS PEHRSON
Sammanlagt lagar deltagarna tolv olika fisk- och skaldjursrätter på kursen. Foto: LARS PEHRSON
Strömmingsfiléerna ska rostas och serveras med en äppel- och kaprisvinägrett.
Kursen Fredriks fiskar och skaldjur innehåller många provsmakningar Foto: LARS PEHRSON
Ett av smakproven på matlagningskursen Foto: LARS PEHRSON
Matlagningskurs med Fredrik Eriksson på restaurangakademien Foto: LARS PEHRSON
Närstudie i ostronöppning Foto: LARS PEHRSON
Det krävs övning för att öppna ostron snabbt och skickligt Foto: LARS PEHRSON
Annons
Annons
Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons