Till SvD.se
SvD Perfect Guide

Bilder på unge Trudeau fick nätet att explodera

Text: Caroline Hainer - 9 mars 2017
Annons

Första gången han visade sina djupblå ögon var det många som smälte. Men sedan en tid tillbaka har världen drabbats av fullständig Justin Trudeau-feber.

Och visst är Kanadas premiärminister en empatisk ledare med spännande liberala tankar – som att rätt minister ska ha rätt kompetens och att feminism är något för alla. Å andra sidan är inte statschefskonkurrensen i Nordamerika direkt mördande just nu …

Avundsjukan bland amerikaner är stor – och den blev inte direkt mindre när det nyligen dök upp bilder på en ung Trudeau på Twitter.

Låt oss sakta metodiskt ta oss igenom de inlägg som fått kvinnor världen över att längta efter en alldeles egen premiärminister.

Trudeau med magrutor (!), hajtand runt halsen och den där ”sommaren som aldrig tar slut”-blicken. Detta är killen som lovar evig kärlek, till och med efter college, och inte en ”vi får se vad som händer”.

Annons
Annons

Den unge Trudeau är killen som skriver b-uppsats om ”matriarkatet på Samoa-öarna och vad vi kan lära oss av dem”.

”En ung Richard Gere” är ett känt begrepp när kvinnor pratar om hur den ultimata mannen ska se ut. Nämen titta, det är ju Justin …

”Jag testade att surfa och herre, vilken frihetskänsla!”, är trams som dudes med halsband säger när de softar i solen men vägrar ta av sig klockan eftersom ”tiden inte stannar för någon”. Ändå älskar vi dem och försöker hångla med dem intill brasan på stranden senare.

Annons