Bieber fick skyddstillsyn för äggattack

Ett rykte om att popstjärnan Justin Bieber planerar att köpa ett lyxhus i Atlanta har väckt protester i staden. Popstjärnans potentiella grannar är inte roade över flyttplanerna. Den rika förorten Buckhead har nu skapat en Facebooksida som uppmanar de boende i området att protestera under måndagsmorgonen.
Ett rykte om att popstjärnan Justin Bieber planerar att köpa ett lyxhus i Atlanta har väckt protester i staden. Popstjärnans potentiella grannar är inte roade över flyttplanerna. Den rika förorten Buckhead har nu skapat en Facebooksida som uppmanar de boende i området att protestera under måndagsmorgonen. Foto: NATHAN DENETTE/AP
Under strecket
TT
Uppdaterad
Publicerad
Annons

Popstjärnan Justin Bieber dömdes på onsdagen till två års skyddstillsyn av en domstol i Los Angeles för sin äggattack mot en granne i kändistäta Calabasas i Kalifornien i januari.

Den 20-årige tonårsidolen måste också utföra fem dagars samhällstjänst och genomgå terapi för att lära sig kontrollera sin ilska. Dessutom dömdes han att betala drygt en halv miljon kronor i reparationskostnader till grannen, vars venetianska husfasad skadades när Bieber i ett vredesutbrott kastade ägg på den.

Annons

Mer från Startsidan

Annons
Annons