Annons

Restaurang Långa radenAtt servitören svarar ”ingen aning” är inte okej

Köttbullarna är en stabil rätt men långt ifrån så geniala som de viltköttbullar vi tidigare ätit på ”Långa raden”.
Köttbullarna är en stabil rätt men långt ifrån så geniala som de viltköttbullar vi tidigare ätit på ”Långa raden”. Foto: Tomas Oneborg

Hotellkrogen vill vara en attraktiv mötesplats för stockholmare och tillresta. Men om det ska lyckas krävs mer omsorg och noggrannhet, både i kök och matsal.

Publicerad

När Hotell Skeppsholmen öppnade var målet att restaurangen skulle bli en oas för stockholmarna. Och det började bra – när Krogguiden testade restaurangen några månader efter invigningen blev betyget en femma och det fanns alla förutsättningar att den smaksäkra matlagningen och den attraktiva miljön skulle locka många gäster.

Nu har det gått nästan tio år och man kan konstatera att restaurang Långa raden inte har blivit det dragplåster som det var tänkt.

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 3 av 4
Foto: Tomas Oneborg Bild 4 av 4
Annons
Annons
Annons
Annons