Annons

Besök Börsplus nya hemsida

Efter tre bra år hos Svenska Dagbladet så flyttar Börsplus nu hemifrån och finns framöver på www.borsplus.se.

Publicerad

Besök Börsplus nya sajt här

På den nya sajten kommer vi kunna utveckla analystjänsten på ett helt annat sätt. Kanske märker du ganska direkt? Eller så kan du märka det framöver i takt med att vi boar in oss och hinner bättra på vissa saker.

Målet är att göra Sveriges bästa analysmedia. Sedan starten 2016 har vi kommit en bra bit på väg men listan är fortfarande lång över kommande förbättringar vi ser framför oss. Inte nog med det. Listan över idéer blir hela tiden längre. Utgångspunkten för oss på Börsplus redaktion är ganska mycket att vi bygger den analystjänst vi själva skulle vilja prenumerera på.

Annons

Tillsammans med Svenska Dagbladet fick Börsplus en bra start men i längden har det varit en utmaning att förena det större mediehusets affärslogik, med fokus på bredd och miljontals sidvisningar, med vår nischade analystjänsts behov av spetsig funktionalitet för krävande aktieägare.

Därför har vi under våren, tillsammans med webbyrån Pigment, byggt en ny sajt för Börsplus som enbart kretsar kring analystjänsten.

Är du prenumerant på Börsplus så behöver du välja ett nytt lösenord för att kunna logga in och läsa alla analyser. Om du inte redan valt ett nytt lösenord så kan du göra det via denna länk.

Inom inte så värst många veckor lär vi återkomma med nya förbättringar av analystjänsten Börsplus.

Till dess hoppas jag ni uppskattar vår nya sajt.

P.S. Börsplus samarbete med Svenska Dagbladet kommer fortsätta men för att läsa alla analyser behöver man så klart vara prenumerant på Börsplus och logga in på den nya sajten.

Besök Börsplus nya sajt här

Annons
Annons
Bild 1 av 1
Annons
Annons
Annons
Annons