X
Annons
X
Vin & Mat
Recension

Delikatessen bistro bar Berg- och dalbana med tupp som topp i köket

Premium

Bistro med stjärnkvalité eller habil kvarterskrog för den som gillar fransk stämning? Besöket på Delikatessen bistro bar delar SvD Krogguiden i två läger.

Foto: Tomas Oneborg

När Delikatessen bistro bar slog upp portarna 2011 gjorde den sig snabbt känd som ett bra franskinspirerat ställe med vällagad bistromat i generösa portioner. Sedan ett drygt år finns ett nytt köksteam, med Michael Andersson från Esperanto och Robert Hallgren från Frantzén, på plats. Med bemanning från stjärnkrogar är våra förväntningar därefter.

Foto: Tomas Oneborg Bild 1 av 3
Foto: Tomas Oneborg Bild 2 av 3
Foto: Tomas Oneborg Bild 3 av 3
Annons
Annons
X
Annons
X
Annons
X